Notice: Undefined variable: row_rubrika in /home/akvarijskeribe/public_html/inc-zaglavlje.php on line 6

Notice: Undefined variable: row_rubrika in /home/akvarijskeribe/public_html/inc-zaglavlje.php on line 13
akvarij

Naši počeci

Moj početak - dexter

Bavljenje akvaristikom za mene je bila "strani pojam".Dok nisam upoznao svoju dragu ženicu koja voli ribice. Vođen idejom da iznenadim i sebe i nju, za rođendan sam njoj kupio poklon - akvarij... ... Moj početak - dexter »

Moj početak - cariba

Prve ribice – dva gupija – dobio sam s nekih sedam godina. Naravno, stavljeni su u bocu od pet litara s malo kamenčića i jednom biljkom iz susjedne bare - to je bio najbolji akvarij ikada... ... Moj početak - cariba »

Moj početak - SparroW

Davno, još se sjećam kao danas, dobio sam svoj prvi akvarij. To je bila kugla od cca 6l i u nju sam stavio par komada gupija kojih sam dobio od ujne dok su još bili mali. ... Moj početak - SparroW »

Moj početak - dejan sukurma

Bilo je to točno 27. kolovoza 2005. godine. Tek sam doselio u ovaj grad i samim tim prvi put sam prisustvovao čuvenom derventskom sajmu... ... Moj početak - dejan sukurma »

Moj početak - melek

Moj početak kao i kod većine, bio je pun pogrešaka: cikliranje i ostale važne stvari sam preskočio - iskreno nisam ni znao da to ikako treba, a u to vrijeme nisam ni imao internet ... Moj početak - melek »

Moj početak - bojan9683

Nećakinja je slavila svoj 9. rođendan u McDonaldsu i od njih dobila jednu zlatnu ribicu s malim akvarijem od 3l, što je meni izgledalo smiješno i nelogično pa sam odlučio kupiti veći akvarij od 60l... ... Moj početak - bojan9683 »

Izabrana riba:

  • Panaque nigrolineatus


    To je som, kao Hypostomus plecostomus, jede samo i isključivo biljkice. Voli zelene alge, salatu, grašak.Naraste do max 35cm, znači manji od pleha. Potječe iz voda Amazone. I ne razmnožava se u a ...

    » Panaque nigrolineatus

Najnoviji članci:

Najnovije na forumu

Zanimljivi linkovi