Notice: Undefined variable: row_rubrika in /home/akvarijskeribe/public_html/inc-zaglavlje.php on line 6

Notice: Undefined variable: row_rubrika in /home/akvarijskeribe/public_html/inc-zaglavlje.php on line 13
akvarij

Preuzimanja (DL)

Poruke za ispis

Budite Akva oRiginalni! Otisnite ove poruke i poručite / poželite svojoj boljoj polovici nešto prelijepo, u AkvaRističkom stilu! Odaberi slike za ispis ... Poruke za ispis »

Vodič za početnike

Preuzmite naš vodič za početnike u *.PDF formatu. Sve na jednom mjestu o počecima u akvaristici. Tiskana izdanja tog vodiča predstavili smo na Sajmu kućnih ljubimaca na Zagrebačkom velesajmu, a moglo ih se uzeti i u Bauhaus trgovini. ... Vodič za početnike »

Slike za pozadinu

Samo na Akvarijske-ribe.com omogućavamo vam obogatiti u akvarističkom duhu vaša računala! Pripremili smo mnoge pozadine s prekrasnim podvodnim fotografijama za sve rezolucije monitora. ... Slike za pozadinu »

Skin (Persona) za Firefox

Zašto vaš Firefox preglednik ne bi bio još jedinstvaniji? "Obucite" ga u akvarijske-ribe.com haljetak! ... Skin (Persona) za Firefox »

Dodatak za Firefox

Instalacijom našeg dodatka za Firefox lakše ćete moći pristupati početnoj stranici, forumu, bazi riba i bilja i fotogaleriji... ... Dodatak za Firefox »

Izabrana riba:

  • Melanochromis johannii


    Ovi malawi ciklidi su teritorijalni i agresivni i zahtjevaju akvarij uređen mnoštvom stijena i špilja, te mjesta za skrivanje. Svejedi su, te bi biljke koje su s njima u akvariju trebale imati tvr ...

    » Melanochromis johannii

Najnoviji članci:

Najnovije na forumu

Zanimljivi linkovi


Dodajte svoj link