Notice: Undefined variable: row_rubrika in /home/akvarijskeribe/public_html/inc-zaglavlje.php on line 6

Notice: Undefined variable: row_rubrika in /home/akvarijskeribe/public_html/inc-zaglavlje.php on line 13
akvarij

Savjetnik za prave akvariste

Obrada fotografija

Iako za potrebe foto-galerije i foruma ne trebate sami obrađivati fotografije jer se one same smanjuju na potrebne dimenzije, ovdje ćemo vam opisati kako ih smanjiti i pohraniti. Tako ćete uštedjeti na vremenu slanja, impulsima ili prometu. Izabrali smo za vas četiri najčešća programa. Najprije ćemo započeti Paintom: PAINT napisala: jasmina Iako skromnih mogućnosti, Paint je program koji dolazi uz Windows platforme i imate ga najvjerojatnije svi na svojim računalima. Pokr ... Obrada fotografija »

Savršena fotka akvarija

Ako mene pitate, savršena fotografija akvarija ne postoji. Puno puta ste na forumu mogli pročitati nešto u stilu „akvarij super izgleda ali uživo je još ljepši!“.  A znate li zašto? Zato što je to istina! Nijedna statična slika ne može tako vjerno dočarati pokrete riba ili lagano lelujanje koralja na vodenoj struji, kao naš pogled uživo... Zato ne brinite ako vam se vaše fotografije ne čine savršenima, već poradite n ... Savršena fotka akvarija »

Izabrana riba:

  • Neolamprologus leleupi


    Ovaj grabežljivi ciklid nastanjuje kamenito područje jezera Tanganjika na dubinama do 15m. U divljini je predator pa se hrani kukcima i manjim organizmima, a u akvarijskim uvjetima prihvatit ce svak ...

    » Neolamprologus leleupi

Najnoviji članci:

Najnovije na forumu

Zanimljivi linkovi