akvarij

Mrijest riba

Apistogramma agassizii

Spol nije teško razlikovati - ženka je žuta s crnom dijagonalnom crtom ispod oka i crnom točkom na tijelu, a mužjak plavo-siv na gornjem dijelu tijela, s tamnijom crtom. Mrijestit će se ... Apistogramma agassizii »

Apistogramma cacatuoides

apistograma


Jako ih je lako razmnožiti u akvarijskim uvjetima. Dovoljno je samo držati temp. vode oko 26, 27 š?C, hraniti ih mesom i živom hranom, te pripaziti na kvalitetu vode. Ženka će pomno odabr ... Apistogramma cacatuoides »

Apistogramma viejita

Mužjaci narastu do 8 cm i imaju crvenu boju po tijelu, za razliku od ženki koje narastu do 5 cm i žućkaste su. šelimo li potaknuti mrijest, par moramo hraniti živom hranom. šenka će paziti na ... Apistogramma viejita »

Apteronotus albifrons

riba duh, crni duh


Nije moguć mrijest u akvarijskim uvjetima, iako ima nekoliko neprovjerenih zapisa o uspjehu na području Australije i Indonezije. ... Apteronotus albifrons »

Archocentrus nigrofasciatus

nigrić


Iako tako prgavi, divni su roditelji. Treba pričekati da se u mnoštvu upare, zatim počinju zajedno plivati, dodirivati se. Mužjak zaposjedne pećinu (kokosov orah je idealan za to), počinje ... Archocentrus nigrofasciatus »

Astronotus ocellatus

oskar, baršunasti ciklid


Razlikovati spol je nemoguće ako nemamo dva pripadnika različitog spola, za usporedbu - ženke se nešto manje i zaobljenijeg trbuha.Za mrijest je potrebno imati uparene primjerke (da su zajedno odm ... Astronotus ocellatus »

Aulonocara jacobfreibergi

Ženke su ustonoše i nose pomladak u ustima 21-28 dana. Mužjak radi krater u pijesku kako bi privukao ženku na mrijest. Ženke Aulonocare su sivo-srebrnkaste boje i manje od mužjaka. Narav ... Aulonocara jacobfreibergi »

Aulonocara baenschi

Aulonocara New Yellow


Ženke su ustonoše i nose pomladak u ustima 21-28 dana. Mužjak radi krater u pijesku kako bi privukao ženku na mrijest. Ženke Aulonocare su sivo-srebrnkaste boje i manje od mužjaka. Narav ... Aulonocara baenschi »

Aulonocara gertrudae

Aulonocara Multispot


Ženke su ustonoše i nose pomladak u ustima 21-28 dana. Mužjak radi krater u pijesku kako bi privukao ženku na mrijest. Ženke Aulonocare su sivo-srebrnkaste boje i manje od mužjaka. Narav ... Aulonocara gertrudae »

Aulonocara maylandi

Sulfur Head Peacock


Ženke su ustonoše i nose pomladak u ustima 21-28 dana. Mužjak radi krater u pijesku kako bi privukao ženku na mrijest. Ženke Aulonocare su sivo-srebrnkaste boje i manje od mužjaka. Narav ... Aulonocara maylandi »
Prikazano je od 11. - 20. od ukupno 140 rezultata.

Izabrana riba:

  • Gobiodon okinawae


    "Mali žuti" ukras je u svakom reef akvariju, premda može biti i prava pošast (neka vas ne zavara njegova veličina). U divljini ne može izazvati štetu - ali u akvariju, gdje ...

    » Gobiodon okinawae

Najnoviji članci:

Najnovije na forumu

Zanimljivi linkovi