De nieuwe adidas Deerupt-sneaker is fijn afgestemd voor IG F

Dobrodošlice, upoznavanja i sl.
no avatar
Rodriguez
 
Poruke: 3
Pridružen/a: ned ožu 11, 2018 4:01 am

De nieuwe adidas Deerupt-sneaker is fijn afgestemd voor IG F

Poslao/la Rodriguez » ned ožu 11, 2018 4:43 am

De Deerupt is het nieuwste sneakersilhouet van adidas Originals en een nieuwe levensstijloptie die dit jaar vers wordt geïntroduceerd. superstar adidas zwart De naam is een ruige portmanteau van verstoringen en uitbarstingen, maar het ontwerp zelf is vooral gebaseerd op vintage hardloopstijlen, meer bepaald de adidas Marathon . adidas nodigde ons uit in hun beruchte archief voor een praktische ervaring, waarbij we keken naar de echte inspiratie achter de hedendaagse ontwerpbenadering van het merk, en spraken met de ontwerpers van de Deerupt. De naamgever van het merk, Adolf "Adi" Dassler, "slaagde weg in 1978, en de marathontrainer is eigenlijk een van de laatste schoenen waar Adi zelf bij betrokken was. De schoen kwam een ​​jaar later op de markt, in 1979, met een kenmerkende mesh-ondersteuningsstructuur op de tussenzool, die bedoeld was om uniforme compressie en rebound te bereiken.

adidas slippers zwart Later, in '81, '82 en '83, kwamen er extra adidas-modellen met vergelijkbare mesh-technologie op de tussenzool, waaronder stijlen als de New York en de Atlanta. James Thompson, Global Senior Designer voor adidas Originals, vertelt ons: "Het gaas is een van de vele klassieke technologieën uit het archief en ik denk dat het nooit echt gevierd is, op de een of andere manier. Het heeft zo'n impactvolle visuele kwaliteit dat het een schande leek dat we dat niet moesten onderzoeken, en echt, het naar een hoger plan tillen en kijken hoe het voor de toekomst opnieuw zou worden bekeken. Ik denk dat alleen al door dit soort klassieke tussenzool te gebruiken en het ook op het bovendeel aan te brengen, dit geheel nieuwe soort grafische gevoel ontstaat dat we nog nooit eerder op een schoen hebben toegepast. "

stan smith sneakers sale Het bemonsteringsproces van de Deerupt ging bijna in drievoudige cijfers, omdat het adidas Originals ontwerpteam re-contextualiseerde archiverende ontwerpreferenties, nauwgezet elk detail in overweging nemende, tot en met hoe de schoen eruit zou zien op Instagram. Het 'teen-down'-ontwerp van de schoen is stan smith sale zwart eigenlijk een weerspiegeling van Instagram-fit-foto's, aldus Oddbjorn Stavseng, Global Senior Design Director voor adidas Originals. "We zien steeds vaker Instagram-foto's waarop mensen hun sneakers neerschieten met hun voet naar beneden geplant, en zorg ervoor dat de teen naar beneden wordt gedrukt. Dus wanneer je Deerupt ziet, zie je hetzelfde "teen-down" -effect dat een doelgerichte ontwerpkeuze was. "

Natrag na Upoznavanje

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.